Over ons

Sinds 1999

Trots op alles wat we maken – van logo tot website, van boek tot productverpakking en alles daartussenin. Wij ontwerpen wat jij wilt zeggen, in woord en in beeld. Helder, duidelijk, krachtig en verrassend. Vooruit, en ook een beetje eigenwijs maar altijd met maar één doel voor ogen: jouw bedrijf, jouw boodschap, jouw doelgroep

Ontdek het geheim van ons succes

Dit doen we

Websites + online

Aansprekende beelden, een strakke tekst en slimme techniek zijn niet alléen voldoende om je bedrijf of merk effectief online te presenteren. Wij weten wat nog meer nodig is om bedrijven en merken in al hun kracht én duidelijk zichtbaar te profileren.

Boeken + magazines

Een boek, catalogus of magazine zo vormgeven dat het het bewaren meer dan waard is - dat is ons doel. Hoe? Door een prachtig ontwerp, de juiste papierkeuze en de beste afwerking, zodat jouw drukwerk veel meer is dan alleen een printje voor eenmalig gebruik.

Branding + campagnes

Voor het effectief communiceren van jouw boodschap is een sterk merk essentieel. Een merk dat laat zien wie je bent, wat je doet en hoe je dat doet. Onze oplossing? We kruipen in de huid van jouw bedrijf, merk of product en van jouw doelgroep. Omdat dát de basis vormt voor een ijzersterk merk.

Fotografie + video

Verhalen vertellen met beelden die spreken en met video’s die indruk maken. Met oog voor detail en passie voor visuele communicatie zorgen we ervoor dat jouw verhaal gezien, gehoord en onthouden wordt.

Trotse ontwerpers

Dit is ons team

Ruben Degen

concept & art direction

Bastiaan Leideritz

Webdesign & development

Yvette Braakhekke

Officemanager

Opdrachtgevers

"De beste resultaten bereik je door samen te werken."

BNO aangesloten

Lid Beroepsorganisatie voor Nederlandse Ontwerpers

Wij zijn aangesloten bij de Beroepsorganisatie voor Nederlandse Ontwerpers (BNO), de branchevereniging van ontwerpers en ontwerpbureaus in Nederland. De BNO is actief binnen diverse disciplines zoals grafisch, interactief, industrieel en ruimtelijk ontwerpen. De BNO zorgt voor kennis, inspiratie en groei, helpt met deskundig advies en is de stem van ontwerpers richting politiek en opdrachtgevers.

Op onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van de BNO van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 40539096. Je kunt de voorwaarden hier downloaden.

Afspraak maken

Benieuwd naar wat we samen kunnen realiseren?

Klik hier voor een afspraak. De koffie staat klaar!

"Marktplaats en Coolblue zijn net als wij ook op een zolderkamer begonnen."