Zeilvakanties.nl

Gerealiseerd

brand naming & identity, webdesign & realisatie, video, socialmediacontent en grafisch ontwerp diverse items.

Opdrachtgever

Zeilvakanties.nl

Welkom aan boord

Samen met twee zeilvakantiespecialisten ontdekken we met Zeilvakanties.nl ook de digitale wateren. Hier geven we iedereen die interesse heeft in (het boeken van) zeilvakanties alle benodigde informatie en de mogelijkheid om deze onvergetelijke vakantie te boeken.

Via de websitevan Zeilvakanties.nl kun je alle soorten zeilvakanties in binnen- en buitenland boeken, met als belangrijkste bestemmingen Griekenland, Italië, Kroatië, Turkije en Nederland. Maar dat is nog niet alles: via Zeilvakanties.nl kun je ook vliegtickets, accommodaties, huurauto’s, verzekeringen of zeilcursussen regelen, tal van tips & tricks ontdekken en de leukste zeilverhalen lezen.

Met de door ons ontworpen identiteit hebben we een Golden Award gewonnen. En dat is niet zomaar een award, maar eentje die is toegekend door WOLDA, de Worldwide Logo Design Award. Aan deze competitie deden deelnemers uit 36 landen mee - en wij wonnen 'm gewoon! De door ons gerealiseerde website van zeilvakanties.nl heeft dus letterlijk een award-winning uiterlijk.


Meer over dit project weten? Bastiaan vertelt je er graag alles over.

Opdrachtgevers

"De beste resultaten bereik je door samen te werken."

04.

Social

Instagram

Follow us