Intopack Food Packaging

Gerealiseerd

brand naming & identity, webdesign & realisatie, boek- en verpakkingsontwerp en grafisch ontwerp diverse items.

Opdrachtgever

Intopack

i.s.m. Daadkracht 7

The perfect packaging brand

"Bedenk een nieuwe, stevige en sterke merknaam die ook internationaal tot de verbeelding spreekt." Samen met Henk-Jan Pasman van Daadkracht7 zijn we met deze opdracht aan de slag gegaan en hebben we ‘Intopack - Food packaging’ als nieuwe naam voor Cups4you geïntroduceerd.

Na de succesvolle rebranding van Cups4you naar Intopack, hebben we ook de catalogus een nieuwe naam gegeven: ‘Packalogue, the perfect packaging guide’. Dit meest complete overzicht op het gebied van voedselverpakkingen is een hoogwaardig hardcover boekwerk geworden, waarmee Intopack (potentiële) klanten inspireert met de laatste innovaties op verpakkingsgebied.

Tenslotte hebben we de website ook van de nieuwe look en feel voorzien en een aantal verbeterde en nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Zo is de productinformatie veel makkelijker beschikbaar en na het aanmaken van een account kun je de volledige specificaties van elke verpakking bekijken. Net als de Packalogue is de site ook beschikbaar in het Engels en Nederlands.

Wil je meer over dit project weten? Ruben vertelt je er graag alles over.

Opdrachtgevers

"De beste resultaten bereik je door samen te werken."

04.

Social

Instagram

Follow us