CADAC / Dometic

Gerealiseerd

brand naming & identity, video, webdesign, socialmediacampagne en grafisch ontwerp diverse items

Opdrachtgever

CADAC International

The unexpected

Voor CADAC / Dometic hebben we een onderscheidende campagne gemaakt voor de productlancering van hun nieuw(st)e barbecue, de Citi Chef 40 – the unexpected. Het doel? Optimale positionering en het genereren van maximale aandacht, naamsbekendheid en omzet.

De Citi Chef 40 is een bijzondere barbecue, niet alleen wat formaat maar ook wat veelzijdigheid betreft. Hij is compact, kan gebruikt worden als traditionele grill, maar je kunt er bijvoorbeeld ook pizza's, pannenkoeken en paella op bereiden. En, je neemt hem makkelijk overal mee naar toe.

In ons plan stonden drie (sub)doelgroepen centraal, verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën: 25-35 jaar, 35-50 jaar en 50-65+ jaar. De drie commercials voor de online campagne werden ondersteund door advertenties en meerdere berichten, afbeeldingen en stories op onder andere YouTube, Facebook en Instagram.

Wil je meer over dit project weten? Ruben vertelt je er graag alles over.

CADAC's camping kookboek

Na het afronden van de succesvolle introductiecampagne voor de Citi Chef 40 volgde een vervolgopdracht: het vormgeven en maken van een kookboek. CADAC’s Camping Kookboek is een soort ratatouille geworden van de wensen van CADAC, heerlijke recepten van Brendakookt en onze creativiteit. Met dit 80 pagina's tellendeinspirerende kookboek lok je iedereen naar je tent, caravan of tuin.

De smaakvolle, overzichtelijke recepten pagina's zijn verder 'op smaak gebracht' met door ons ontworpen illustraties en iconen en met foto's en typografie waar je spontaan van gaat watertanden. Het is letterlijk en figuurlijk een lekker kookboek geworden, dat inmiddels aan de tweede druk toe is. Dit Camping Kookboek wordt overigens in het Nederlands, Frans, Duits en Engels uitgegeven - Goed voor onze internationale carrière ; )

Wil je meer weten over dit project? Ruben vertelt je er graag alles over.

Opdrachtgevers

"De beste resultaten bereik je door samen te werken."

04.

Social

Instagram

Follow us